Välkommen till iBooks

Samla och läs böcker på datorn och iOS-enheter.

Området I blickfånget i iBooks Store.
Samlingen Alla böcker i iBooks-biblioteket.

Bygg upp ett bibliotek

Välj bland tusentals böcker – klassiker, bästsäljare med mera – och skapa dig ett eget bibliotek. Klicka på knappen iBooks Store i iBooks och bläddra eller sök sedan efter böcker.

Dialogrutan för inloggning med ett Apple-ID och lösenord.

Fortsätt där du slutade

Läs en bok i iBooks på iPad under flygresan och senare på hotellet. Fortsätt sedan där du slutade i iBooks på datorn – iCloud håller reda på vilken sida du är på så du slipper göra det. Se bara till att du är inloggad till iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter.

Reglagen för textstorlek, bakgrundsfärg och typsnitt i menyn Utseende.

Dina böcker på ditt sätt

Anpassa läsupplevelsen genom att justera textstorleken, bakgrundsfärgen och typsnittet i en bok. Kom igång genom att klicka på  utseendeknappen.