Visa böcker efter språk eller land

När du söker efter böcker kan träffar med titlar som är tillgängliga på andra språk eller i andra länder visas.

Öppna iBooks åt mig

Filtrera sökträffar efter språk

1. Ange en författare, en genre eller en titel i sökfältet och tryck på returtangenten.

2. Klicka på Alla språk till höger och välj sedan ett språk.

Tips: Om du inte får de träffar du förväntar dig försöker du igen med en annan sökterm.

Ändra landsinställningen

• Klicka på flaggsymbolen i det nedre högra hörnet av iBooks Store och välj ett land.

Flaggsymbolen i det nedre högra hörnet av iBooks Store.