Visa dina böcker på alla dina enheter

Med iCloud visas böcker du har hämtat och dina samlingar, markeringar, anteckningar och bokmärken både på datorn och på dina iOS-enheter när du är inloggad med samma Apple-ID. iCloud kommer också ihåg vilken sida du är på.

Öppna iBooks åt mig

Visa alla böcker du har köpt i iBooks Store

• På datorn: Klicka på Sortera efter i ditt iBooks-bibliotek och välj sedan Visa iCloud-böcker. Om Göm iCloud-böcker visas så visas redan de böcker du köpt.

• På en iOS-enhet: Klicka på Samlingar (t.ex. Alla böcker) i ditt iBooks-bibliotek och kontrollera att Göm iCloud-böcker inte är markerat.

Visa samlingar, markeringar, anteckningar och bokmärken

• På datorn: Välj iBooks > Inställningar, klicka på Allmänt och markera Synkronisera bokmärken, markeringar och samlingar mellan enheter.

• På en iOS-enhet: Öppna Inställningar > iBooks och slå sedan på Synkronisera bokmärken och anteckningar och Synkronisera samlingar.

Visa böcker och PDF-filer du har lagt till i iBooks

• På datorn: Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på iCloud. Klicka på Alternativ bredvid iCloud Drive (se till att iCloud Drive är aktiverad) och markera sedan iBooks.

• På en iOS-enhet: Öppna Inställningar > iCloud > iCloud Drive och slå på iBooks. iCloud för iBooks kräver en iOS-enhet med iOS 9.3 eller senare.

Du kan gömma böcker du köpt i iBooks Store som du inte vill ska visas på dina enheter. Gömda böcker visas inte i biblioteket eller på iCloud. Om du har ställt in Familjedelning kan övriga familjemedlemmar inte visa eller hämta gömda böcker.