Betygsätta och recensera böcker

Du kan betygsätta en bok, recensera den eller tipsa andra om den i iBooks Store.

Öppna iBooks åt mig

1. Klicka på iBooks Store (eller välj Affär > Affärens startsida).

2. Markera boken i iBooks Store och gör något av följande:

• Betygsätt boken: Klicka på Betyg och recensioner och klicka sedan på en till fem stjärnor.

• Skriv en recension av boken: Klicka på Betyg och recensioner och klicka sedan på Skriv en recension.

• Tipsa andra om boken: Klicka på pilen bredvid Köp bok, Hämta eller Förbeställ och välj ett alternativ.