Radera böcker från datorn

När du raderar en bok eller PDF sparas den inte längre på datorn.

Öppna iBooks åt mig

• Markera boken och tryck på backstegstangenten.

Om du använder iCloud för iBooks och raderar en PDF eller bok du importerat raderas den från alla dina enheter.

Böcker du köpt i iBooks Store finns fortfarande kvar på iCloud, även om du tar bort dem från datorn. De visas med en iCloud-statussymbol i biblioteket. Du kan när som helst hämta böcker du köpt igen från iBooks Store, eller bara dubbelklicka på en bok i biblioteket som har en iCloud-statussymbol. (Du måste vara ansluten till internet.)

Du kan inte radera böcker du har köpt på iBooks Store från iCloud, men du kan gömma dem (klicka på Sortera efter och välj sedan Göm iCloud-böcker). Om du vill gömma böcker så att de inte visas i biblioteket eller på någon enhet läser du Gömma köpta böcker.

Om du använder iCloud för iBooks blir PDF-filer och böcker du lägger till på en annan enhet automatiskt hämtade till datorn så länge du har tillräckligt mycket ledigt utrymme. Om du vill stänga av automatiska hämtningar måste du stänga av iCloud för iBooks. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på iCloud. Klicka på Alternativ bredvid iCloud Drive (se till att iCloud Drive är aktiverad) och avmarkera sedan iBooks.