Skapa boksamlingar

Du kan ordna böckerna i biblioteket genom att gruppera dem i samlingar.

Öppna iBooks åt mig

Skapa en ny samling

1. Klicka på Samlingar i biblioteket.

2. Klicka på lägg till-knappen i det nedre vänstra hörnet och ange sedan ett namn för samlingen.

3. Välj Alla i listan till vänster, markera en eller flera böcker och dra dem sedan till samlingen.

Obs! Böcker kan bara finnas i en samling åt gången.

Du kan även markera böcker och sedan välja Arkiv > Ny samling från markering.

Flytta böcker till en samling

Gör något av följande i biblioteket:

• Markera en bok och välj Arkiv > Ny samling från markering.

• Klicka på Samlingar, välj Alla i listan till vänster, markera en eller flera böcker och dra dem sedan till samlingen.

• Klicka på Lista, markera en bok, klicka på dess samling och sedan ange en ny samling.

Böcker kan endast finnas i en samling åt gången (fast alla böcker visas i Alla).

Radera en samling som du skapat

• Klicka på Samlingar, markera samlingen och tryck på backstegstangenten.

Du raderar inte böckerna i en samling om du raderar samlingen (alla böcker visas i Alla).