Handla i iBooks Store

I iBooks Store kan du söka efter en bok, hämta ett utdrag, lägga till den i önskelistan för framtida köp, eller köpa boken.

Verktygsfältet i iBooks Store. Klicka på Bibliotek om du vill gå tillbaka till biblioteket.

Obs! iBooks Store kanske inte finns i alla länder.

Öppna iBooks åt mig

Klicka på iBooks Store (eller välj Affär > Affärens startsida). Gör sedan något av följande:

• Sök efter en bok: Du kan söka efter en titel, författare, genre eller förlag. Börja skriva något i sökfältet så visas förslag.

Fråga Siri. Säg något i stil med:

• ”Hitta böcker av Astrid Lindgren”

• ”Hitta böcker om iPhone”

Läs mer om Siri.

• Köp eller hämta en bok: Klicka på bokens pris eller knappen Hämta. Du kan också markera en bok, läsa beskrivningen och sedan klicka på Köp bok eller Hämta (eller använda Touch ID).

• Hämta ett utdrag (om det finns): Markera en bok och klicka på Hämta utdrag.

• Lägg till en bok i önskelistan: Markera en bok, klicka på pilen bredvid Köp bok eller Förbeställ och välj sedan Lägg till i önskelista.

• Förbeställ en bok: Klicka på bokens pris. Du kan också markera en bok, läsa beskrivningen och sedan klicka på Förbeställ.

• Ge bort en bok: Välj en bok, klicka på pilen bredvid Köp bok och välj alternativet Ge bort bok.

Som förval skickas ett e-brev med bokinformationen direkt. Om du vill att presenten ska komma fram senare väljer du Annat datum och anger ett leveransdatum.

Obs! Om du har ställt in Familjedelning, och Be att få köpa är inställt för kontot, måste familjesamordnaren godkänna köpet när du klickar för att köpa en bok.