Skaffa nästa bok i en serie

När du närmar dig slutet på en bok som är en av flera böcker i en serie i iBooks Store, visas en miniatyrbild av nästa bok tillsammans med den köpta boken i biblioteksvyn Alla böcker.

Öppna iBooks åt mig

• Så här hämtar du nästa bok: Klicka på serietraven i biblioteksvyn Alla böcker och klicka sedan på alternativet att köpa eller hämta nästa bok.

• Så här visar du andra böcker i serien: Klicka på Alla i serien.

Dubbelklicka på en oköpt bok om du vill se dess fulla beskrivning i iBooks Store.