Apple-ID

Ett Apple-ID ger dig tillgång till iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Det består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord. Om du vill veta mer om Apple-ID, eller skapa ett, går du till kontowebbplatsen för Apple-ID.

Alla dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till något annat Apple-ID. Om du köpt något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac ska du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta eventuella uppdateringar.

Du rekommenderas att använda samma Apple-ID för alla Apple-tjänster, inklusive iTunes Store, App Store och iBooks Store. Om du redan använder olika Apple-ID:n för olika tjänster kan du fortsätta med det. Mer information finns på supportsidan för iTunes och under Använda olika Apple-ID:n för iCloud och iTunes på webbsidan Logga in med ditt Apple-ID.