Hemskärmen visar tillbehörskategorier högst upp, följt av kameraströmmar, scenarierutor och tillbehörsrutor i rummet Entré.

Styr hemmet

Hem ger ett säkert sätt att styra och automatisera lampor, lås, termostater, persienner, smarta uttag och andra tillbehör med en Apple-enhet, t.ex. en dator. Med Hem kan du styra alla tillbehör som är ”Kompatibla med Apple Hem”.

Styra tillbehör

Utforska Hem Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.