Skapa musik med pekinstrument

Använd pekinstrument till att spela klaviaturer, trummor, gitarrer, stränginstrument med mera. Spela in din röst eller anslut en gitarr eller bas och spela genom ett stort urval av förstärkare och pedaleffekter.

Komma igång med pekinstrument

Bygg en låt

Välj från hundratals Apple Loops som du kan lägga till i din låt, lägg till en trummis som spelar med i musiken du spelat in, och mixa låten med effektinsticksfiler.

Bygg en låt i GarageBand

Skapa musik som en DJ

Använd Live Loops till att skapa elektronisk musik genom att bara trycka på celler och kolumner i rutnätet så att musikloopar utlöses. Du kan bygga egna arrangemang, och sedan improvisera och spela in ett Live Loops-framträdande.

Läs mer om Live Loops

Hämta kostnadsfria loopar och instrument

Använd ljudbiblioteket till att hämta och hantera ljudpaket som innehåller hundratals loopar, ljud, pekinstrument, trumset med mera. GarageBand meddelar dig när nya ljudpaket finns tillgängliga för hämtning.

Utforska ljudbiblioteket

Du bläddrar i GarageBand Användarhandbok för iPhone genom att klicka på Innehållsförteckning överst på sidan.