AirTag

En Apple-produkt som är utformad så att du kan hålla koll på och hitta dina saker på ett privat och säkert sätt. När du registrerar en AirTag för ditt Apple‑ID med iPhone, iPad eller iPod touch kan du se dess plats på en karta i appen Hitta på datorn, iPhone, iPad och iPod touch. Du kan fästa en AirTag på t.ex. dina nycklar, din kamera eller cykel eller lägga en i ryggsäcken, plånboken eller handväskan och på det sättet snabbare hitta saker du tappar bort eller förlägger.