Aktiveringslås

Aktiveringslås förhindrar att andra använder enheten om den kommer bort eller blir stulen. När du ställer in Hitta på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch slås aktiveringslåset på automatiskt.

Med Aktiveringslås krävs ditt Apple‑ID och lösenord innan det går att:

• Stänga av Hitta på enheten

• Logga ut från iCloud på enheten

• Radera enheten

• Återaktivera enheten när den har raderats

Mer information om aktiveringslås finns i Apple Support-artiklarna Aktiveringslås på Mac-datorer, Aktiveringslås för iPhone, iPad och iPod touch och Om Aktiveringslås på din Apple Watch.

Obs! Om det finns flera användare på enheten slås aktiveringslås på endast för den första personen som ställer in Hitta. Den personens Apple‑ID och lösenord krävs för att stänga av Hitta, logga ut eller fjärradera enheten.