En MacBook Pro med ett FaceTime-gruppsamtal igång. Under den är en PC där ett FaceTime-gruppsamtal pågår på webben.

Låt alla delta i samtalet

Oavsett om du är hemma eller borta kan du använda FaceTime till att prata med en person eller en hel grupp. Det spelar ingen roll vilka enheter de har.

Ringa videosamtal

En notis visas i det övre högra hörnet på datorskärmen. Notisen visar att ett telefonsamtal pågår.

Ringa samtal från datorn

Om du har en iPhone kan du även ringa telefonsamtal direkt från datorn genom en rad appar som Safari eller Kalender.

Så här ringer du och besvarar telefonsamtal

FaceTime-fönstret visar ett gruppsamtal. Personen som inledde samtalet visas i en ruta i det nedre högra hörnet. En stor ruta i mitten av fönstret visar en deltagare tillsammans med en Live Photo-knapp i mitten av rutan som deltagare i samtalet kan klicka på om de vill fånga ögonblicket.

Bevara det speciella tillfället

När du befinner dig i ett gruppvideosamtal eller ett videosamtal mellan två personer kan du ta en Live Photo-bild för att fånga ett ögonblick i samtalet.

Så här tar du en Live Photo-bild

FaceTime-fönstret i ett gruppsamtal där personer visas i ett rutnät.

Se vem som pratar

I rutnätsvyn visas alla som deltar i FaceTime-samtalet i lika stora rutor och den som talar framhävs automatiskt så att du enkelt kan se vem som pratar.

Så här visar du deltagare i ett rutnät

Ett FaceTime-samtal visar ett videosamtal med en låt som spelas upp via SharePlay.

Titta och lyssna tillsammans med SharePlay

Strömma filmer, TV-program och musik synkroniserat med alla under ett samtal.

Så här använder du SharePlay till att titta och lyssna

Utforska FaceTime Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.