Systemkrav för FaceTime-telefonsamtal

Om du vill ringa och ta emot samtal på datorn (OS X 10.9 eller senare) ser du till att:

• iOS 8 eller senare är installerat på iPhone. Se Apple Support-artikeln Uppdatera din iPhone eller iPad.

• Din iPhone och Mac finns i samma Wi-Fi-nätverk och är anslutna till internet.

• Du är inloggad på samma Apple‑konto på datorn och iPhone. Se Apple Support-artikeln Synkad-funktioner och krav på Apple-enheter.

• Wi-Fi-samtal är aktiverat på iPhone och datorn. Wi-Fi-samtal är inte tillgängligt på vissa Mac-modeller.