Notis

Notiser är interaktiva meddelanden från appar och macOS som håller dig informerad. Exempelvis ser du en notis i det övre högra hörnet av skärmen när du får ett FaceTime-samtal eller en inbjudan i Kalender eller när det finns en ny programuppdatering. Du kan svara eller göra annat direkt via många av notiserna.

Du kan anpassa notiser eller stänga av dem på inställningspanelen Notiser. Om du vill visa notiser i Notiscenter klickar du på datum och tid i menyraden överst på skärmen.