notis

Notiser är interaktiva meddelanden från appar och macOS som håller dig informerad. Exempelvis ser du en notis i det övre högra hörnet av skärmen när du får ett FaceTime-samtal eller en inbjudan i Kalender eller när det finns en ny programuppdatering. Du kan svara eller göra annat direkt via många av notiserna.

Du kan anpassa notiser eller stänga av dem i Systeminställningar. Om du vill visa notiser i Notiscenter klickar du på datum och tid i menyraden överst på skärmen.