Krav för FaceTime på webben

När du får en länk till ett FaceTime-samtal kan du ansluta till samtalet från en webbläsare (utan att logga in) med undantag för om du har installerat macOS 12 eller senare där du ansluter med appen FaceTime. En Android- eller Windows-enhet måste uppfylla följande krav:

• Ha den senaste versionen av antingen Google Chrome eller Microsoft Edge.

• Vara ansluten till internet.

• Ha en inbyggd eller ansluten mikrofon, och för FaceTime-videosamtal måste den också ha en inbyggd eller ansluten kamera (stöd för H.264-videokodning krävs).