Systemkrav för Live Photo-bilder i FaceTime

Om du vill ta en Live Photo-bild i ett FaceTime-videosamtal mellan två personer måste både du och den andra personen som deltar ha något av följande:

• En Mac med den senaste versionen av antingen macOS 10.13.6 eller macOS 10.14.4 eller senare

Du hittar mer information om de senaste versionerna av macOS i Apple Support-artikeln Säkerhetsuppdateringar från Apple.

• En iPhone med iOS 12.1.4 eller senare

• En iPad med iPadOS 13 eller senare

Om du vill ta en Live Photo-bild i ett FaceTime-gruppvideosamtal måste du och de andra personerna som deltar ha något av följande:

• En Mac med macOS 10.15 eller senare

• En iPhone med iOS 13 eller senare

• En iPad med iPadOS 13 eller senare

Den här funktionen är inte tillgänglig i alla länder eller regioner.