RTT (realtidstext)

Med RTT kan du sända ljud medan du skriver text, och dina mottagare kan direkt läsa texten utan någon fördröjning. Om du har problem med hörsel eller tal kan du använda RTT till att enkelt kommunicera via telefonen utan specialutrustning. Du kan ringa och besvara RTT-samtal på iPhone och andra Apple-enheter (den här funktionen finns inte i alla regioner och stöds inte av alla operatörer).

Mer information om RTT finns i Apple Support-artikeln Ring och ta emot RTT-samtal på din Mac.