Fönstret ColorSync-verktyg visar en bild av en man som sitter på en surfingbräda i havet.

Få konsekventa färger på olika enheter

Använd färgprofiler till att försäkra dig om färgerna i dina bilder ser likadana ut på alla dina skärmar och när du skriver ut dem.

Hur du arbetar med färgprofiler för bilder

Panelen Kalkylator visar färgvärdena för en pixel med två olika färgprofiler.

Hitta färgvärden

Använd kalkylatorn till att visa värdet för en färg på skärmen – ända ned på pixelnivå. Du kan också visa värdet för en färg i en annan installerad färgprofil för att kontrollera att färgen visas likadant på alla dina enheter (inklusive skrivare).

Hur du hittar färgvärdet för en bildpunkt

Utforska ColorSync Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.