Välkommen till Kalender

Håll koll på ditt späckade schema på datorn.

Ett Kalender-fönster som visar veckovyn.
Ett Kalender-fönster som visar panelen Lägg till konto.

Flera konton, en kalender

Hantera alla aktiviteter i Kalender, även om de tillhör olika konton, t.ex. iCloud, Facebook och Microsoft Exchange. Välj bara Kalender > Konton.

Ett Kalender-fönster i dagvyn med färgkodad personlig kalender, jobbkalender och familjekalender i sidofältet under iCloud-kontorubriken, och ytterligare en kalender under Exchange-kontorubriken.

Färgkoda ditt liv

Skapa skilda kalendrar för olika delar av ditt liv. Sedan kan du snabbt se aktiviteter som gäller jobbet, familjen eller dig själv. Välj bara Arkiv > Ny kalender så kan du skapa en ny kalender med en annan färg.

Infofönstret för en aktivitet.

Bjuda in och svara på inbjudningar

Det är enkelt att skapa aktiviteter och svara på inbjudningar. När du har skapat en aktivitet ber du andra att delta genom att klicka på Lägg till inbjudna. När du får en inbjudan klickar du bara på Kanske, Tacka ja eller Avböj.

Informationsfönstret för en aktivitet med platsens namn och adress och en liten karta.

Sätt din aktivitet på kartan

All information du behöver om en aktivitet under fingertopparna. Lägg till en plats i din aktivitet – t.ex. namnet på en restaurang – så fyller Kalender i adressen, visar dig en karta och en väderprognos samt talar om för dig när det är dags att åka.