Ett Kalender-fönster som visar kontodialogen.

Komma igång med Kalender

Ställ in Kalender och börja hantera alla aktiviteter i en enda app, även om de tillhör olika konton som iCloud eller Google.

Komma igång med Kalender på datorn

Ett kalenderfönster i månadsvy som visar färgkodade kalendrar för jobbet, familjen, skolan eller dig själv i sidofältet under iCloud-kontorubriken.

Färgkoda ditt liv

Skapa skilda kalendrar för olika delar av ditt liv. Sedan kan du snabbt se aktiviteter som gäller jobbet, familjen eller dig själv.

Så här lägger du till en ny kalender

Informationsfönstret för en aktivitet med inbjudna och platsen på en liten karta.

Bjuda in och svara på inbjudningar

Skapa snabbt egna aktiviteter och skicka kalenderinbjudningar till vänner och kollegor.

Så här bjuder du in personer till aktiviteter

Ett infofönster för en kalenderaktivitet. Informationen om aktiviteten visas, exempelvis platsens namn och adress och en liten karta.

Sätt din aktivitet på kartan

All information du behöver om en aktivitet under fingertopparna. När du lägger till en plats i din aktivitet – t.ex. namnet på en restaurang – så fyller Kalender i adressen, visar dig en karta och en väderprognos samt talar om för dig när det är dags att åka.

Så här lägger du till plats och restid i aktiviteter

Utforska Kalender Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.