Kom igång med Boot Camp-kontrollpanelen

När du har använt Boot Camp-assistent till att installera Windows på datorn använder du Boot Camp-kontrollpanelen i Windows till att ändra alternativ för Boot Camp och konfigurera maskinvara.

Komma åt Boot Camp-kontrollpanelen

1. Klicka på pilen för att visa gömda symboler till höger i aktivitetsfältet. Klicka sedan på Boot Camp-symbolen och välj Boot Camp-kontrollpanelen.

2. Om en dialogruta visas för användarkontot klickar du på Ja.

Behåll Boot Camp-kontrollpanelen i aktivitetsfältet

Gör något av följande:

• Klicka på pilen för att visa gömda symboler till höger i aktivitetsfältet. Dra sedan Boot Camp-symbolen till aktivitetsfältet.

• Skriv in ”aktivitetsfältet” i sökfältet i aktivitetsfältet, klicka på ”Välja vilka ikoner som ska viss i aktivitetsfältet” och aktivera Boot Camp Manager.

• Välj Inställningar i startmenyn, klicka på Anpassning och klicka på Aktivitetsfältet. Klicka sedan på ”Välja vilka ikoner som ska viss i aktivitetsfältet” och aktivera Boot Camp Manager.