Böcker Användarhandbok

för macOS Mojave

Samlingen Alla böcker i Böcker-biblioteket.

Bygg upp ett bibliotek

Välj bland tusentals böcker – klassiker, bästsäljare med mera – och skapa dig ett eget bibliotek.

Så här skaffar du böcker

En bok på samma sida i programvaran Böcker på en iPad och en Mac.

Fortsätt där du slutade

Börja att läsa en bok i Böcker på iPad under flygresan och fortsätt sedan att läsa i Böcker på datorn när du kommer till hoteller – iCloud håller reda på vilken sida du är på så du slipper göra det.

Så här ser du dina böcker på alla dina enheter

En bok med ett anpassat utseende och menyn Utseense som visar den valda textstorleken, bakgrundsfärgen och typsnittet.

Dina böcker på ditt sätt

Anpassa läsupplevelsen genom att justera textstorleken, bakgrundsfärgen och typsnittet i en bok.

Så här ändrar du en boks utseende

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Böcker.