Bibliotek

Åtgärder och variabler i Automator är samlade i biblioteket. Du kan växla mellan dem i Automator-fönstret genom att klicka på antingen Åtgärder eller Variabler. Objekten är grupperade i funktionskategorier i kolumnen Bibliotek. Åtgärderna och variablerna som sådana visas i den andra kolumnen.

Automator levereras med hundratals åtgärder och dussintals standardvariabler förinlästa i biblioteket. När du installerar en app som innehåller sina egna åtgärder blir de ofta tillagda i biblioteket automatiskt. Du kan också importera nya åtgärder i biblioteket.