Öppna och avsluta Åtkomststöd

När du har ställt in Åtkomststöd kan du öppna och avsluta det vid behov.

Öppna Åtkomststöd genom att öppna Inställningar > Hjälpmedel > Åtkomststöd och sedan trycka på Starta Åtkomststöd.

Du avslutar Åtkomststöd genom att trippelklicka på hemknappen (på en iPad med hemknapp) eller på den övre knappen (på andra iPad-modeller), trycka på Avsluta Åtkomststöd och sedan ange lösenkoden för Åtkomststöd.

Två iPad-enheter, en med överknapp och utan hemknapp och en med hemknapp. En pil pekar mot platsen för varje knapp.