Datakällor från Apple School Manager som visar en SCIM-anslutning.

Slå samman data

Synkronisera användarkonton från ditt Student Information System, Google Workspace, din Microsoft Active Directory-domän (Azure AD) eller din identitetsleverantör, eller med filer som du skapar och överför med SFTP.

Integrera med ditt Student Information System (SIS)

Apple School Managers server för hantering av mobila enheter (MDM) visar enheter och deras tilldelningar.

Hantera enheter

Få effektivare driftsättning av Apple-enheter i din organisation.

Läs om enhetsarbetsflöden

Apple School Manager-fönstret med Appar och böcker markerat i sidofältet under Innehåll. Den valda panelen är avsedd för köp och hantering av licenser för appen Numbers.

Köpa innehåll i volym och tilldela det till enheter

Köp appar och böcker i volym och tilldela dem till enheter så att din personal, dina lärare och dina studerande kan använda dem. Du kan även ändra tilldelning av appar från en enhet till en annan.

Så här köper du innehåll

Du kan utforska användarhandboken för Apple School Manager genom att peka på innehållsförteckningen längst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.