Organisations-ID

Ett organisations-ID är din organisations unika identifierare i Apple School Manager. När du ger en deltagande auktoriserad Apple-återförsäljare eller mobiloperatör ditt organisations-ID (och lägger till återförsäljarnumret i din kontoprofil) ger du återförsäljaren tillstånd att skicka en begäran till Apple att registrera de enheter som du köper via dem så att enheternas serienummer blir tillgängliga i Apple School Manager. Ditt organisations-ID kan även användas med apputvecklare så att de kan distribuera anpassade appar som är utformade för din organisation.