Federerad autentiseringsanslutning med Apple Business Manager.

Använd federerad autentisering

Länka till din Google Workspace- eller Microsoft Active Directory-domän (Azure AD) och använd federerad autentisering för användarkonton och autentisering.

Läs mer om federerad autentisering

Enhetsfönstret i Apple Business Manager som visar en vald enhet och dess information.

Hantera enheter

Få effektivare driftsättning av Apple-enheter i din organisation.

Läs mer om enhetshantering

Apple Business Manager-fönstret med Appar och böcker markerat i sidofältet under Innehåll. Den valda panelen är avsedd för köp och hantering av licenser för Numbers-appen.

Köpa innehåll i volym och tilldela det till enheter

Köp appar och böcker i volym och tilldela dem till enheter så att din personal kan använda dem. Du kan även ändra tilldelning av appar från en enhet till en annan.

Så här köper du innehåll

Du kan utforska användarhandboken för Apple Business Manager genom att trycka på innehållsförteckningen längst upp på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.