Tipsa andra om program

I App Store kan du betygsätta och recensera program och tipsa vänner om dem.

Kundbetyg i App Store.

Öppna App Store åt mig

• Betygsätt eller recensera ett program du köpt eller hämtat: Klicka på en stjärna bredvid Betygsätt programmet på programmets beskrivningssida.

• Recensera ett program som du har köpt eller hämtat: Klicka på länken under Kundrecensioner om du vill skriva en recension. Fyll i din recension och klicka sedan på Skicka.

• Tipsa vänner om ett program: Klicka på informationsbubblans popupmeny och välj ett alternativ:

En programinformationsknapp som innehåller en popupmeny med alternativ för att dela information om ett program.
    • Kopiera länk: Skapa en kopia av länken till programmets beskrivningssida. Du kan klistra in länken i ett e-brev eller i ett dokument.

• Tipsa en vän: Skicka e-post om programmet.

• Dela på Twitter: Twittra om programmet.

• Dela på Facebook: Skriv ett Facebook-inlägg om programmet.