Dock

Dock finns som förval längst ned på skärmen. Det är ett bra ställe för objekt du använder ofta. Du kan lägga till och ta bort program och dokument, göra den större eller mindre, flytta den till höger eller vänster sida av skärmen, och till och med ställa in att den ska gömmas när du inte använder den.

• Om du vill lägga ett objekt i Dock drar du det bara dit och släpper det där du vill placera det. Placera program till vänster om avgränsningslinjen i Dock och mappar till höger.

• Om du vill ta bort ett objekt drar du helt enkelt ut det ur Dock. När du tar bort ett objekt från Dock tas det inte bort från datorn.