Apple-ID

Ett Apple-ID ger dig tillgång till iTunes Store, the App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Det består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord. Mer information om Apple-ID finns på supportsidan för Apple-ID. Om du vill skapa ett går du till kontowebbplatsen för Apple-ID.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som Apple-ID. Se Apple Support-artikeln Använda ditt telefonnummer som ditt Apple-ID.

Alla dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till något annat Apple-ID. Om du köpt något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac ska du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta eventuella uppdateringar.

Du rekommenderas att använda samma Apple-ID för alla Apple-tjänster, inklusive iTunes Store, App Store och Apple Books. Om du redan använder olika Apple-ID:n för olika tjänster kan du fortsätta med det. Se ”Använda olika Apple-ID:n för iCloud och iTunes” på sidan Logga in med ditt Apple-ID.