Support för Meddelanden

Om du inte kan aktivera eller logga in på iMessage eller FaceTime

Följ dessa steg om du ser ett felmeddelande vid aktiveringen.

Om du inte kan skicka eller ta emot meddelanden på din iPhone eller på din iPad

Läs om vad du kan göra om du inte kan ta emot textmeddelanden eller om du ser en varning när du skickar ett meddelande.

Om dina iPhone-meddelanden är gröna

Läs om varför dina meddelanden visas i gröna bubblor istället för i blå bubblor.

Återställa raderade meddelanden

Återställ enskilda meddelanden eller hela konversationer som du har raderat i Meddelanden-appen.

Svara på specifika meddelanden

Svara direkt på ett specifikt meddelande och använd omnämnanden för att uppmärksamma specifika meddelanden och personer.

Sök efter textmeddelanden på din iPhone

Sök efter specifika saker i konversationer och i bilder.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.