Apple Business
Manager-support

Hårdvara, mjukvara och tjänster från Apple samverkar så att din verksamhet får den kraft och flexibilitet som behövs för att göra allt som krävs.

Apple Business Manager

En enkel, webbaserad portal som möjliggör snabb och effektiv driftsättning av Apple-enheter.

Ställa in

Kontrollera tillgänglighet

Ta reda på om Apple Business Manager finns i din region och vilka betalningsmetoder som accepteras.

Apple Configurator

Apple Configurator är integrerat med enhetsregistreringsprogrammet för att automatisera MDM-registreringen så att du får smidigare konfiguration av enheter och distribution av appar.

Kom igång

Ta reda på hur du registrerar, skapar administratörer, börjar driftsätta enheter och annat.

Förbereda enheter för fjärrarbete

Ställ in enheter för teammedlemmar så att de kan arbeta på distans eller hemifrån.

Registrering och driftsättning

Med Apple Business Manager kan du automatisera driftsättningen av enheter och fjärrövervaka enheter.

Automatisk enhetsregistrering

Förenkla den första inställningen av enheten med automatisk enhetsregistrering.

Hantera enhetsleverantörer

Ta reda på hur du lägger till enheter i Apple Business Manager vid tidpunkten för köpet.

Mobil enhetshantering

Driftsätt och hantera enkelt hårdvara, mjukvara och tjänster från Apple.

Distribuering av innehåll och identitetshantering

Med Apple Business Manager kan du hantera Apple-ID:n för dina användare och distribuera appar och böcker gruppvis.

Kerberos enkel inloggning

Kerberos SSO-tillägget gör det lätt att använda Kerberos enkel inloggning med din organisations Apple-enheter.

Distribuera innehåll med Appar och böcker

Du kan distribuera innehåll som köpts i Appar och böcker direkt till dina användare för din skola eller ditt företag.

Förstå hanterade Apple-ID:n

Apple Business Manager gör det lätt att skapa och hantera Apple-ID:n som din organisation äger.

Apple at Work

Oavsett om organisationen har 10 eller 10 000 enheter passar Apple enkelt in i din befintliga infrastruktur.

Resurser

Användarhandbok

Läs om funktioner och upptäck allt som Apple Business Manager kan göra.

Viktig information

Läs om vad som har förändrats i uppdateringarna av Apple Business Manager.

AppleCares företagssupport

Få anpassad hjälp från experter som ser till att din IT-drift går smidigt.

Apples forum

Hitta företagslösningar för iPhone, iPad eller Mac från användare från alla delar av världen.

Kontakta supporten

Få hjälp med att använda hanterade Apple-ID:n, driftsätta appar eller hantera enheter.