Samlingen Alla böcker i biblioteket.

Bygg upp ett bibliotek

Välj bland tusentals böcker och ljudböcker – klassiker, bästsäljare med mera – och skapa dig ett eget bibliotek.

Så här skaffar du böcker

Ljudboksspelaren. Längs överkanten finns spelarreglagen, en miniatyr på ljudbokens omslag och ljudbokens titel och författare. Nedanför finns samlingen Ljudböcker i biblioteket.

Lyssna på ljudböcker

När du inte kan läsa, t.ex. om du kör bil eller har nedsatt syn, kan du lyssna istället. Med Böcker kan du lyssna på ljudböcker som du köper eller hämtar från ljudbokhandeln tillsammans med köp från Audible.

Så här lyssnar du på ljudböcker

En bok på samma sida i appen Böcker på en iPad och en Mac.

Fortsätt där du slutade

Läs en bok eller lyssna på en ljudbok i Böcker på iPhone under flygresan. På hotellet kan du senare fortsätta där du slutade på datorn – iCloud håller reda på var du är så du slipper göra det.

Så här ser du dina böcker och ljudböcker på alla dina enheter

En bok med ett anpassat utseende och menyn Utseende som visar den valda textstorleken, bakgrundsfärgen och typsnittet.

Dina böcker på ditt sätt

Anpassa läsupplevelsen genom att justera textstorleken, bakgrundsfärgen och typsnittet i en bok.

Så här ändrar du en boks utseende

Utforska Böcker Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner.