Informationscenter för service av Apple TV

Läs mer om servicealternativ, garanti och priser för Apple TV.

Hur får jag min Apple TV lagad?

Apple erbjuder många sätt att få support och service för din Apple TV. Välj det som passar bäst för dig.  Om du har problem med inställning, AirPlay eller App Store kan du börja med att läsa våra supportartiklar.

Läs Apple-supportartiklar

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill prata med en av Apples supportexperter. Vi hjälper dig att ordna problemet eller boka en reparation. Ha serienumret för produkten, ditt Apple-ID och ditt lösenord i beredskap när du kontaktar oss.

Hitta produktens serienummer
Starta din supportbegäran

Skicka in den

Kontakta oss så skickar vi en låda för din Apple TV. Du kan skicka den till oss så ersätter vi den så snart som möjligt.

Starta en servicebegäran

Ta med den till butiken

Om du vill ha personlig hjälp kan du kontakta en Apple-auktoriserad servicepartner eller boka ett möte i en Apple Store-butik från webben. Se till att du kan ditt Apple-ID och lösenord inför mötet.

Hitta en Apple-auktoriserad servicepartner
Boka ett Apple Store-möte

Hur mycket kostar det?

Du behöver inte betala något om felet omfattas av garantin, AppleCare Protection Plan eller konsumentköplagen. Om felet inte täcks beror priset på typen av reparation. Om vi inte kan laga din produkt kan du behöva ersätta den.

Kontrollera garantins omfattning

Hur lång tid tar det?

Reparationskälla

Ungefärlig tid

Skicka till Apple

Fem arbetsdagar

Ta med till en Apple-auktoriserad servicepartner

Fråga din servicerepresentant

Ta med till Apple Store

Upp till fem arbetsdagar

Beroende på var du får service kanske du kan kontrollera reparationens status online.

Kontrollera status för din servicebegäran

Rätt till service enligt Apples begränsade garanti

Vår begränsade garanti täcker din produkt och tillbehör från Apple. Den gäller för defekter i ett år från att du köpte dem. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Garantin gäller inte för skador som beror på olyckshändelser eller obehöriga ändringar. Komplett information finns i garantivillkoren. Du kan kontrollera din garantistatus på webben och uppdatera informationen om inköpsbeviset om vi har fel uppgifter i våra register.

Läs Apples begränsade garanti
Kontrollera din garantistatus
Uppdatera ditt inköpsbevis
Läs mer om konsumentköplagen

Kan jag köpa utökad omfattning för min Apple TV?

Med AppleCare Protection Plan får du expertsupport via telefon och extra servicealternativ för maskinvaran i upp till två år från den dag då du köpte din Apple TV. Du kan köpa AppleCare Protection Plan inom ett år från det ursprungliga inköpsdatumet för din Apple TV.

Du kan också ha rättigheter enligt konsumentköplagen. Apples begränsade garanti och AppleCare Protection Plan gäller utöver eventuella rättigheter enligt konsumentköplagen.

Läs mer om AppleCare Protection Plan för Apple TV

Service utan garanti

Garantin gäller inte för reparationer när:

• Din Apple TV är mer än ett år gammal
  • Din Apple TV har ett fel som inte omfattas av garantin eller konsumentköplagen, till exempel en oavsiktlig skada eller obehöriga ändringar

Vi debiterar service utan garanti.  Om vi hittar ett problem på din Apple TV kan vi åtgärda det eller ersätta den med en Apple TV som kan vara ny eller motsvarande ny avseende både prestanda och pålitlighet. Kontakta din servicerepresentant om du vill ha mer information.

Läs Apples begränsade garanti
Läs Apples reparationsvillkor

Batteriservice för fjärrkontrollen

Med Apple TV (4:e generationen) följer en fjärrkontroll med uppladdningsbart batteri. Om batteriet har ett tillverkningsfel som omfattas av Apples begränsade garanti, AppleCare Protection Plan eller av konsumentköplagen, utför vi service utan någon extra kostnad. Vår garanti täcker inte slitage på batterier genom normal användning.

Vi kan behöva testa tillbehöret för att ta reda på vad problemet med ditt batteri beror på. Om din Apple TV Remote inte omfattas av garantin, kan vi utföra service eller ersätta den mot en avgift.

Du har en ytterligare förmån om du har AppleCare Protection Plan. Om batteriet bara klarar 80 procent eller mindre av sin ursprungliga kapacitet och det täcks av din AppleCare-plan, utför vi service på tillbehöret utan kostnad.

Se priser för Apples batteriservice utan garanti
Läs om hur du förlänger batteritiden

Apple-tillbehör

Apples egna tillbehör som följer med i lådan till din Apple TV omfattas av vår garanti samt av konsumentköplagen. De omfattas även av AppleCare Protection Plan. Kontakta Apple eller en Apple-auktoriserad servicepartner om du vill ha mer information om service.

Läs Apples begränsade garanti för tillbehör
Kontakta Apple-supporten

Förbereda Apple TV för service

• Se till att du känner till ditt Apple-ID och lösenord, samt serienumret för din Apple TV.
  • Behåll kablar och andra tillbehör när du skickar din Apple TV till service.

Läs Apples integritetspolicy

Efter service

När du får tillbaka din Apple TV från service, loggar du in i App Store med ditt Apple-ID. Om vi har nollställt eller ersatt din Apple TV under service måste du hämta dina appar igen.

Vi lämnar garanti på vår service, inklusive ersättningsdelar, i 90 dagar, eller den tid du har kvar av din Apple-garanti eller AppleCare Protection Plan, beroende på vilket som är längst. Vi erbjuder denna rätt till service varje gång du får service av oss eller en Apple-auktoriserad servicepartner.

Ställ in din Apple TV