Om kontrollen ändras laddas sidan om
AirPods Pro

AirPods Pro-serviceprogram för ljudproblem

Apple har kommit fram till att ett litet antal AirPods Pro kan ha ljudproblem. Berörda enheter tillverkades före oktober 2020.

AirPods Pro som är berörda kan uppvisa ett eller flera av följande beteenden:

• Knastrande eller statiskt ljud som ökar i bullriga miljöer, under träning eller telefonsamtal
  • Aktiv brusreducering fungerar inte som förväntat, till exempel förlust av basljud eller ökat bakgrundsljud som ljud från gatan eller flygplansbuller

Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner utför service på berörda AirPods Pro (vänster, höger eller båda) gratis.

Obs! Inga andra AirPods-modeller omfattas av det här programmet

Serviceprocessen

Välj ett av servicealternativen nedan när du vill utföra service på dina AirPods Pro. Vi kommer att kontrollera att dina AirPods Pro är berättigade till det här programmet innan vi utför reparationen. AirPods Pro (vänster, höger eller båda) med ett bekräftat problem kommer att ersättas. AirPods Pro-etuiet berörs inte och kommer inte att ersättas.

Ytterligare information

Detta världsomfattande program från Apple innebär inte att det standardenliga garantiskyddet förlängs för AirPods Pro. Din rätt enligt konsumentköplagen påverkas inte av detta program.

Programmet gäller för AirPods Pro som berörs under tre år från enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Informationen gäller från och med 2021-10-01