iMac (mitten 2011): Vit skärm som inte svarar vid uppstart eller vertikala linjer på skärmen

Under vissa omständigheter kan din iMac (mitten 2011) sluta svara vid uppstart och visa en vit eller grå bakgrund på skärmen. Även vertikala linjer kan visas på skärmen när du använder din iMac.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Installera iMac Graphics Firmware-uppdateringen 2.0 om din dator uppvisar dessa symptom. För att installera uppdateringen väljer du Programuppdatering från Apple ()-menyn och följer instruktionerna på skärmen.

Viktigt! Avbryt inte strömtillförseln till datorn medan uppdateringen installeras. Efter att uppdateringen har installerats klart, måste du starta om din iMac.