Apple Pay är kompatibelt med dessa enheter

iPhone

I butiker, i appar och på webben i Safari1,2

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE

I USA3 kan du med hjälp av enheterna här ovan använda Apple Pay Cash och göra betalningar mellan personer

iPad

I appar och på webben i Safari2

• iPad Pro
  • iPad (5:e generationen)
  • iPad Air 2
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3

I USA3 kan du med hjälp av enheterna här ovan använda Apple Pay Cash och göra betalningar mellan personer.

Apple Watch

I butiker och i appar1

• Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch (1:a generationen)

I USA3 kan du med hjälp av enheterna här ovan använda Apple Pay Cash och göra betalningar mellan personer.

Mac

På webben i Safari2

• MacBook Pro med Touch ID
  • En Mac-modell som lanserats 2012 eller senare med en iPhone eller Apple Watch med Apple Pay aktiverat

1. Du behöver en iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus eller Apple Watch Series 3 för att använda Apple Pay till att betala kollektivtrafik och butiksköp i Japan. Eller så kan du använda en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2 som är köpt i Japan. Läs om hur du avgör om din enhet är köpt i Japan.
  2. I Kina går det endast att använda Apple Pay för att betala i butiker och appar.
  3. Tjänsterna att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och Apple Pay Cash tillhandahålls av Green Dot Bank som är medlem i FDIC. Läs mer om villkoren.