Ladda Apple Watch med den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch

Lär dig hur du laddar Apple Watch med den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch och få hjälp om den inte laddas.

Ladda din Apple Watch

1. Anslut den magnetiska laddningsdockan till Apple Watch till en USB-strömadapter från Apple.
  2. Anslut adaptern till ett eluttag.
  3. Positionera baksidan av Apple Watch på laddaren. Laddarens magneter justerar Apple Watch och en laddningssymbol visas på urtavlan.
  4. Låt Apple Watch laddas. När Apple Watch laddar visas en grön blixt på Apple Watch-skärmen.

Du kan ladda Apple Watch i liggande position med armbandet öppet eller på sidan. När klockan dockas på sidan går den automatiskt in i sängbordsläge, så du kan även använda den som väckarklocka.

Få hjälp

Om Apple Watch inte laddas:
  1. Ta bort all plastförpackning från båda sidorna av laddaren.
  2. Leta efter skräp på baksidan av Apple Watch, laddaren och magneten.
  3. Om batteriet har laddat ur i Apple Watch kan du behöva vänta ett par minuter innan den gröna blixten visas när du börjar ladda enheten.

Om meddelandet ”tillbehöret stöds inte för laddning” visas på skärmen:

1. Ta bort all plastförpackning från båda sidorna av laddaren.
  2. Kontrollera att klockan justerar magneterna på laddaren.

Läs mer om Apple Watch, batteriet och laddning