Om OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen

Läs mer om OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Sök efter den senaste programvaran från Apple via Mac App Store, inklusive denna uppdatering, genom att välja Programuppdatering från Apple-menyn ().
  5. Det kan finnas andra programuppdateringar som publiceras för din dator och i så fall bör du installera dem. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Apple-supportens webbplats

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen rekommenderas för alla Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som förhindrade vissa Mac-datorer från att automatiskt ansluta till kända Wi-Fi-nätverk
  • Åtgärdar ett problem som fick bakgrunden eller Apple-logotypen att visas felaktigt vid start
  • Gör väckningen från viloläget mer pålitlig
  • Innehåller Safari 7.0.5

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.