AppleCare-teknikerutbildning sker nu via ATLAS

AppleCare-teknikerutbildningen sker nu via ATLAS (Apple Technical Learning Administration System).  I den här artikeln förklaras hur du verifierar eller konfigurerar din ATLAS-åtkomst för kurser i AppleCare-teknikerutbildningen.

Bekräfta ATLAS-åtkomst

1. Gå till atlaslms.apple.com och logga in med ditt Apple-ID.
  2. Om du ser en sida som liknar den som visas här har du redan åtkomst.

Begära åtkomst till ATLAS

Om du inte har åtkomst till ATLAS med ditt Apple-ID går du till sidan Apple Professional Support Enrollment för att registrera/omregistrera din AppleCare-supportprodukt.  Du behöver följande information:

• Förnamn
  • Efternamn
  • E-postadress
  • Apple-ID som du använder för att logga in i ATLAS
    • Apple-ID:n för iCloud (och .Mac eller MobileMe) stöds inte i ATLAS. Ange ett alternativt Apple-ID eller skapa ett nytt genom att gå till https://certifications.apple.com och klicka på Create an Apple ID (skapa ett Apple-ID) i det nedre vänstra hörnet.1
  • Kunder som har köpt en AppleCare-teknikerutbildning måste också ange sitt inskrivningsnummer (finns på Komma igång-boken i lådan), försäljningsordernumret, webbordernumret eller inköpsordernumret som användes för att köpa den.

När åtkomsten har bekräftats får du ett e-postmeddelande från supportteamet för AppleCare-avtal.

Frågor om ATLAS Innehåll

Om du har ATLAS-åtkomst men har frågor om innehållet skickar du ett e-postmeddelande till svc.trng@apple.com.

1 Om du har ett .Me-, .Mac- eller .iCloud-konto som är kopplat till ett befintligt tekniker-ID kan du skicka ett e-postmeddelande till certifications@apple.com och begära överföring av ett befintligt tekniker-ID till ett nytt Apple-ID.