iOS 7: Vilka programfunktioner stöder min iPhone, iPad eller iPod touch?

Läs om vilka iOS 7-funktioner som stöds på din enhet.

Funktioner och egenskaper varierar mellan olika enheter med iOS 7, och vissa funktioner är endast tillgängliga på vissa enheter och modeller.

Kontrollcenter
Notiscenter ✓
Parallellbearbetning
Kamera: Panorama och realtidsfilter    ✓ 1
Kamera: 3x videozoom
Kamera: Sekvenstagning och slowmotionvideo
Bilder: Filter ✓  ✓   ✓
AirDrop     ✓
Safari
iTunes Radio2
Siri3
App Store
Hitta min iPhone
FaceTime-ljud4
Kartor: Nattläge
Kartor: Steg-för-steg-navigering
Touch ID
10-knappars kinesiskt tangentbord 5
10-knappars koreanskt tangentbord5

Obs!

1. Panorama finns inte tillgängligt på iPod touch (5:e generationen) 16 GB.
  2. iTunes Radio är inte tillgängligt i alla länder.
  3. Siri kräver internetåtkomst. Det är inte säkert att Siri är tillgängligt på alla språk och i alla länder och funktionerna kan variera mellan olika områden. Mobildataavgifter kan tillkomma.
  4. FaceTime-ljud är kanske inte tillgängligt på enheter som är inköpta eller används i vissa länder, bland annat Kina. Mobildataavgifter kan tillkomma.
  5. Det finns ett 10-knappars kinesiskt tangentbord tillgängligt på enheter som säljs i Kina, Hongkong och Macao. Det finns ett 10-knappars koreanskt tangentbord tillgängligt på enheter som säljs i Korea.

Kontrollcenter
Notiscenter
Parallellbearbetning  ✓
Kamera: 3x videozoom
Bilder: Filter
AirDrop
Safari
iTunes Radio1
Siri2
App Store
Hitta min iPhone
FaceTime-ljud3
Kartor: Nattläge 4 4 4 4 4 4
Kartor: Steg-för-steg-navigering   4 4 4 4 4

Obs!

1. iTunes Radio är inte tillgängligt i alla länder.
  2. Siri kräver internetåtkomst. Det är inte säkert att Siri är tillgängligt på alla språk och i alla länder och funktionerna kan variera mellan olika områden. Mobildataavgifter kan tillkomma.
  3. FaceTime-ljud är kanske inte tillgängligt på enheter som är inköpta eller används i vissa länder, bland annat Kina. Mobildataavgifter kan tillkomma.
  4. Nattläge och steg-för-steg-navigering är endast tillgängligt på iPad-modeller med stöd för mobildata.
  5. Det finns ett 10-knappars kinesiskt tangentbord tillgängligt på enheter som säljs i Kina, Hongkong och Macao. Det finns ett 10-knappars koreanskt tangentbord tillgängligt på enheter som säljs i Korea.

En lista med ytterligare funktioner och egenskaper som finns på iOS-enheter finns på sidorna om iOS 7 programuppdatering och tillgängliga funktioner.

iOS 7 finns inte för iPhone 3GS eller tidigare, iPod touch (4:e generationen) eller tidigare och iPad (1:a generationen).