Meddelanden: Registreringsstegen

Meddelanden kräver ibland ytterligare information för att slutföra din iMessage-registrering. Läs om hur du kan göra om du uppmanas till ytterligare steg under registreringen.

När du öppnar Meddelanden och loggar in första gången visas en dialogruta med en kundkod som uppmanar dig till ytterligare steg för att verifiera ditt Apple-ID.

Om det här är ett nytt Apple-ID behöver du inte skapa ytterligare ett. Kontakta iMessage-supporten med koden nedan för att använda detta Apple-ID med iMessage.

Ditt Apple-ID kan inte användas för inställning av iMessage vid det här tillfället. Om det här är ett nytt Apple-ID så behöver du inte skapa ytterligare ett. Kontakta iMessage-supporten med koden nedan för att använda detta Apple-ID med iMessage.

1. Klicka på Kontakta support i dialogrutan. Du omdirigeras till en webbsida med ett telefonnummer till supporten för ditt område.
  2. Ring numret för din region. Under samtalet kommer AppleCare att be dig uppge kundkoden.
  3. När kontot har validerats loggar du in till Meddelanden på nytt med samma Apple-ID och lösenord.