iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular: Om 4G LTE-anslutning

Nya iPad stöder de senaste mobila höghastighetsnätverken runt om i världen, upp till 4G LTE.

Den här artikeln beskriver var 4G LTE stöds och hur du använder iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular med andra operatörer runtom i världen.

Nya iPad har marknadens mest omfattande stöd för höghastighetsnätverk runt om i världen. Den har mobilantenner med stöd för ett bredare frekvensspektrum. Detta betyder att det går att kan ansluta till Internet i princip överallt.

iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular har stöd för 4G LTE-anslutning då den används med följande operatörer:

Kanadas flagga
Kanada
Bell
Rogers
Telus

USA:s flagga
USA

AT&T
Verizon

iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular har inte stöd för LTE i några andra länder, med några andra operatörer eller i några andra nätverk.

iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular är kompatibel med samtliga operatörer som har stöd för iPad Wi-Fi + 3G, med ytterligare stöd för snabba 3G-nätverk, inklusive HSPA, HSPA+ och DC-HSDPA.

Obs! Dataabonnemanget säljs separat. 4G LTE- och snabb 3G-täckning är inte tillgängligt i alla områden och varierar beroende på operatör. Kontakta din operatör för mer information.

Hitta information om att överföra ditt befintliga iPad Wi-Fi + 3G-mobildataabonnemang till en iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular.

iPad (3:e generationen) Wi-Fi + Cellular som säljs internationellt kommer att kunna ansluta till AT&T:s 4G LTE-nätverk då du befinner dig i USA och använder ett AT&T 4G LTE SIM-kort.