Säkerhetsuppdateringar från Apple (2010)

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga buggfixar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen för Apple Product Security.

Viktigt! Det här dokumentet beskriver endast uppdateringar och utgåvor från 2010.

Skaffa Mac OS X

Information om hur du skaffar Mac OS X (klient) finns här. Information om hur du skaffar OS X Server finns här.

Programuppdateringar för Mac OS X är tillgängliga från:

PGP-nyckel för Apple Product Security

Information finns i Så här använder du PGP-nyckeln för Apple Product Security.

Säkerhetsuppdateringar

Namn och informationslänk – Släpptes i – Utgivningsdatum

Viktigt! Information om produkter som inte tillverkas av Apple ges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Kontakta säljaren för ytterligare information.