GarageBand för iOS: Säkerhetskopiera låtar

När du skapar låtar med GarageBand för iOS, sparas låtarna i programmet. Om du raderar programmet GarageBand för iOS från din iOS-enhet, så raderar du följaktligen alla dina låtar. Även om det visas ett varningsmeddelande om att dina filer kommer att raderas, kan det vara en god idé att säkerhetskopiera dina låtar när tillfälle ges.

Du kan säkerhetskopiera dina låtar genom att skicka dem till iTunes.

Skicka en GarageBand för iOS-låt till iTunes:

1. Knacka på knappen Mina låtar.
  2. iPad: iPhone och iPod touch:
  3. Knacka på knappen Exportera låt:
  4. Knacka på knappen iTunes.
  5. iPad: iPhone och iPod touch:
  6. Knacka på GarageBand.
  7. iPad: iPhone och iPod touch:

Nästa gång du synkroniserar din mobila enhet med iTunes kommer den exporterade låten att visas i listan GarageBand-dokument under Fildelning i iTunes:

Obs! Skicka låten som en GarageBand-låt om du vill öppna den med GarageBand på en mobil enhet eller en Mac. Mer information om att skicka låtar till iTunes för Windows finns i den här artikeln.

8. Nu kan du välja att göra något av följande för att komma åt låten utanför iTunes:
    • Dra låten från listan GarageBand-dokument till Finder.
    • Klicka på "Spara till", navigera till platsen där du vill spara låten och sedan klicka på Spara.

Mer information om fildelning finns i den här artikeln.