iAd Gallery: Vanliga frågor

Läs vanliga frågor nedan för mer information om iAd Gallery.

Visa alla avsnitt | Dölj alla avsnitt

Var finns appen iAd Gallery?

Du kan hämta appen iAd Gallery utan kostnad från App Store på iPhone eller iPod touch.

Vilka systemkrav gäller för iAd Gallery?

Appen iAd Gallery kräver iOS 4.2.6 eller senare, och den kan visas på iPhone 4, iPhone 3GS eller iPod touch (4:e generationen).

Vilka annonser kan visas i iAd Gallery?

iAd Gallery uppdateras regelbundet med ett urval av de senaste annonserna från dina favoritappar i iAd-nätverket. Bläddra, sök, läs om och interagera med annonser från världens ledande varumärken. Du kan till och med lägga till annonser i avsnittet Loved (favoriter) så att det är lätt att titta på dem igen när du vill.

När läggs annonser till eller tas bort?

iAd Gallery uppdateras regelbundet med ett urval av de senaste annonserna från dina favoritappar i iAd-nätverket.

Varför fungerar inte en annons i avsnittet Loved (favoriter)?

När gamla annonser dras tillbaka från appen iAd Gallery visas de som avaktiverade i avsnittet Loved (favoriter). Du kan ta bort en annons från avsnittet Loved (favoriter) när du vill.

Varför finns det avaktiverade funktioner i en del annonser?

En del annonsmaterial i iAd Gallery kan innehålla funktioner som inte är tillgängliga just då och de visas därför som avaktiverade.

Finns det iAd-annonser utanför iAd Gallery?

Du kan hitta iAd-annonser i många av dina mest använda appar. iAd-symbolen finns längst ner till höger i alla iAd-annonser.

Hur får jag veta mer om iAd-annonser?

Mer information om annonsering i iAd-nätverket finns på http://advertising.apple.com/.

Mer information om hur du kan öka intäkterna genom att använda iAd för dina appar finns på http://developer.apple.com/iad/.

Läs Felsöka appar som har köpts i App Store om det uppstår ett problem med en app.