Mac OS X v10.6.6: Ominstallera drivrutinen för Nvidia Quadro 4000 efter installation av Mac OS X v10.6.6-uppdateringen

Om du installerar Mac OS X v10.6.6-uppdateringen på en Mac Pro med ett butiksinköpt Nvidia Quadro 4000-grafikkort, kan bildskärmsaccelerationen försämras.

Gå till Nvidias webbplats för att hämta och installera om den senaste versionen av Quadro 4000-drivrutinen.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.